Skip to main content

Veelgestelde vragen

Op deze pagina vindt u de antwoorden op de vragen die wij vaak krijgen. Mocht u geen antwoord vinden op uw vraag, neem dan contact op.

Wat is Fresh Sheep eigenlijk?

Fresh Sheep is het ideale vloerkleed bij jou in huis of op kantoor. Swap om de zes maanden van kleed met onze lease service. Met Fresh Sheep als huisgenoot of collega ben je elke dag gegarandeerd van een aangenaam decor. En dat is goed voor de sfeer!

Ik kan een kleed leasen, hoe werkt dit?

Op onze website geef je aan welke Fresh Sheep jou het meest aanspreken. Wij komen vervolgens bij jou op kantoor om de uiteindelijke selectie af te stemmen. Onze tapijtexperts zoeken, in samenspraak met jou, de juiste formaten en kleurstellingen bij de ruimte(s).

Ik wil een kleed direct bestellen, hoe werkt dit?

Allereerst kies je welke kleur en design het beste past in je interieur. Als je dit hebt gedaan verschijnen de bezorgopties en vervolg je de weg tot de betaalpagina. Dan is het wachten tot jouw Fresh Sheep wordt bezorgd!

Aankoop

Wanneer krijg ik mijn Fresh Sheep?

Nadat we bij jou op kantoor zijn geweest en een mooie selectie hebben gemaakt ligt jouw Fresh Sheep binnen twee weken op je werkvloer.

Is Fresh Sheep in heel Nederland actief?

Ja, wij bezorgen door heel Nederland.

Wat gebeurt er als mijn Fresh Sheep kapot gaat?

Dat kan helaas gebeuren. Fresh Sheep vloerkleden zijn bijzonder sterk en vanwege ons circulaire model werken we alleen met de hoogste kwaliteit kleden. Bij normaal gebruik zal er dus niets misgaan. Wij staan echter voor volledige ontzorging. Als er toch een ongelukje gebeurt zorgen we dat er binnen twee weken een nieuwe Sheep ligt.

Is mijn Fresh Sheep handgeknoopt?

Ja, de vloerkleden en kelims zijn handgeknoopt er daardoor stuk voor stuk uniek.

Wat gebeurt er als mijn Fresh Sheep vies wordt?

In ons standaard contract worden de Fresh Sheep 1 keer per jaar schoongemaakt, de tapijten worden opgehaald en komen dan binnen 7 dagen fris en fruitig bij je terug. Mocht er behoefte zijn aan meer schoonmaak momenten dan hebben we andere contracten beschikbaar. Neem contact met ons op zodat we de behoeften kunnen bespreken.

Vloerkleed lease

Wat is de minimale contractduur?

De minimale contractduur is 1 jaar, daarna is het contract maandelijks opzegbaar.

Kan ik mijn Fresh Sheep ruilen voor een andere?

Bij Fresh Sheep heb je 30 dagen bedenktijd. Ben je niet blij met je aankoop? Dan halen we hem gewoon weer op en krijg je het volledige aankoopbedrag van ons terug, zodat je een andere Fresh Sheep uit kunt zoeken.

Kan ik de Fresh Sheep na 14 dagen nog retour sturen?

Ja. Bij Fresh Sheep kun je tot 30 dagen de tijd nemen het kleed te leren kennen. Ben je niet blij met je aankoop? Dan halen we hem gewoon weer op en krijg je het volledige aankoopbedrag van ons terug.

Heb je toch nog een vraag? We helpen je graag verder!

Over ons

Na een aantal keer naar Iran te zijn gereisd zijn David en Felix geïnspireerd door de culturele traditie van handgeknoopte tapijten.

Contact

Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.